SİYASET
Giriş Tarihi : 27-02-2024 23:15

“Üçlü Sac Ayağı Büyük Önem Taşıyor”

AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ziyaretlerde “Üçlü sac ayağını tüm Çarşambalılar bilir, yufka açmak için üçlü sac ayağı kullanılır bunun bir ayağı olmazsa o sac ayağı ayakta duramaz” dedi.

“Üçlü Sac Ayağı Büyük Önem Taşıyor”

Çarşamba’ya hizmeti üç ayaklı sac ayağına benzeten AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Çarşamba Belediye Başkanımız Halit Doğan kardeşimiz Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterilirken, bende Çarşamba Belediye Başkan Adayı olarak gösterildim. 242 günlük askerlik vazifem dışında ne Samsun’dan ne de Samsun’dan koptum. Çarşamba için hep ideallerim, hayallerim oldu. Çarşamba’ya hizmet etmek için şu an büyük elimizde büyük bir şans var” dedi.

HİZMET AK PARTİ

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile İstanbul’a büyük hizmetler yaptı. Bu hizmetler İstanbul’u İstanbul yaptı ve Cumhurbaşkanımız belediyelere büyük önem veriyor. Tüm belediyelerimizle Cumhurbaşkanımıza destek çıkmamız ve yatırımları sürdürmemiz gerekiyor. Çarşamba’nın altyapısı şu an yüzde 20 bitti ve bunun tamamen bitebilmesi için bize destek vermenizi istiyoruz” diye konuştu.

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin