İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 04-12-2023 14:32

Ulaşım Altyapısı Asfalt Yollarla Güçleniyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Çarşamba ilçesindeki Prof. Dr. Seyfullah Edis Caddesi’nde altyapı ve iyileştirme çalışmalarının ardından başlattığı sıcak asfalt çalışmasını da tamamladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Kentimizin dört bir yanında yol çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Yaptığımız asfalt yollarla ulaşım altyapımızı daha güçlü hale getiriyoruz” dedi.

Ulaşım Altyapısı Asfalt Yollarla Güçleniyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi ‘Yol problemi yaşayan mahalle kalmayacak’ hedefi doğrultusunda şehrin dört bir noktasındaki çalışmalarını sürdürüyor. Çarşamba İlçesinde Yol Yapım Bakım Ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerinin hummalı çalışmaları sonucunda ilçenin en işlek caddelerinden biri olan Prof. Dr. Seyfullah Edis Caddesi’ndeki yol çalışması kısa sürede tamamlandı. 650 metre uzunluğundaki bölünmüş yolda altyapı ve iyileştirme çalışmalarının ardından BSK sıcak asfalt kaplaması gerçekleştirildi. Böylece yapılan yeni yol daha dayanıklı ve konforlu hale getirildi.

İLÇENİN EN İŞLEK CADDELERİNDEN BİRİ

Yapılan yol çalışması ile ilgili bilgi veren Yol Yapım Bakım Ve Onarım Dairesi Başkanlığı Çarşamba Şube Şefliğinde görevli Hasan Özdoğan, “Prof. Dr. Seyfullah Edis Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmamız tamamlandı. Burası Çarşamba’nın en işlek caddelerinden birisi. Alt yapı çalışmalarının yapılmasının ardından yolda iyileştirme çalışmaları yaptık. Yolu sağlamlaştırdıktan sonra sıcak asfalt BSK çalışmamızı gerçekleştirdik. Yol eskisine göre çok daha güzel hale geldi” diye konuştu.

‘VATANDAŞLARIN GÜVENLİ VE KONFORLU ULAŞIMINA ODAKLANDIK’

Şehrin dört bir yanında yol çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Yaptığımız asfalt yollarla ulaşım altyapımızı daha güçlü hale getiriyoruz. Vatandaşlarımızın yol ile ilgili tüm ihtiyaçlarına hızla karşılık vermek için ekiplerimiz gece-gündüz çalışıyorlar. Şehrimizin çehresini güzelleştirmek, alt ve üstyapıyı daha güçlü ve konforlu bir düzeye getirmek için sürekli sahadayız. Göreve geldiğimizde ‘Yol problemi yaşayan mahalle kalmayacak’ demiştik. Bu hedef doğrultusunda gerekli planlamalarımızı yapmıştık. Şuan planlamalarımızın çok önünde bir noktadayız. Yakın bir gelecekte Samsun’da mahallelerimizin yol altyapısı ile ilgili hiçbir sorunu kalmayacak” şeklinde konuştu.
 

AdminAdmin