SAMSUN HABER
Giriş Tarihi : 19-02-2023 13:15

Umudun Sarılışı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, kente gelen depremzede aileleri kaldıkları evler ve KYK yurtlarında ziyaret etti. Ailesiyle birlikte Malatya’dan gelen 8 yaşındaki Eren Eymen Kama, Başkan Demir’e sarılarak teşekkür etti. Küçük çocukla sohbet eden Başkan Demir, gerek deprem bölgesinde gerekte Samsun’a gelen depremzede vatandaşlar için her türlü çalışmayı yaptıklarını, her zaman onların yanında olduklarını söyledi.

Umudun Sarılışı

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen iki büyük depremin ardından Samsun depremzedelere kucak açtı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, deprem bölgesinden kente gelen vatandaşları kaldıkları evlerde ve Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Turgut Özal Yurdu’nda ziyaret etti. Adıyaman, Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya illerinden getirilerek yurda yerleştirilen depremzedelerle tek tek sohbet eden Başkan Demir, gençlere ve çocuklara hediyeler verdi. Ziyaret sırasında 8 yaşındaki Eren Eymen Kama ise Başkan Mustafa Demir’e sarılarak teşekkür etti. Malatya’dan gelen 5 kişilik Kama ailesinin en küçüğü olan 8 yaşındaki Eren Eymen’e Başkan Demir de ziyaret anısına oyuncak hediye etti.

DEPREMZEDELERE EV ZİYARETİ

Başkan Demir, ayrıca Kahramanmaraş’tan eşi ve ikiz çocuklarıyla birlikte Samsun’a gelen Ziya Şakir Öztürk ve ailesini evlerinde ziyaret etti. Aileye geçmiş olsun dileklerini ileterek taleplerini dinleyen Başkan Demir, ihtiyaçlarını karşılamak için her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

‘HER ZAMAN YANINIZDAYIZ’

Afet bölgesinde ve kente gelen depremzede vatandaşlara destek vermeyi sürdüreceklerini söyleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Biz her zaman afetzede vatandaşlarımızın yanındayız. Maddi, manevi her açıdan yaralarını sarmak için varız. Bütün imkanlarımızla hem deprem bölgesinde hem de kentimize gelen depremzede kardeşlerimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Allah’ın izniyle kısa sürede bu yaralar sarılacak” dedi.

AdminAdmin