İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 03-11-2023 16:57

Yaman Eczanesi’ne Görkemli Açılış

AK Parti Salıpazarı İlçe Başkanı İsmail Yaman’ın kızı Sedanur Yaman’ın sahibi olduğu Yaman Eczanesi, Salıpazarı ilçesinde protokolün yoğun katılımı ile açıldı.

Yaman Eczanesi’ne Görkemli Açılış

Açılışta konuşma yapan Yaman Eczanesi sahibi Sedanur Yaman, “Öncelikle aileme benim eczacı olmamda bana verdikleri destek için çok teşekkür ediyorum. İlçeme böyle bir hizmet sunduğum için de ayrıca gururluyum. Katılım sağlayan ve sağlayamayan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yaman’ın ardından söz alan Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ise şunları söyledi:

“Kızımız okulunu bitirdi ve bugün açılışını gerçekleştiriyoruz. İlk temennim şu; kimse hasta olmasın ama hasta olursak da eczaneden ilaç almak durumundayız. Ben açılışını gerçekleştirdiğimiz eczanemizin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.”

Son olarak söz alan AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, “İsmail başkanım bizim kurucu ilçe başkanımız ve gördüğüm kadarıyla Salıpazarı’nın da gönlünde taht kurmuş. Öncelikle katil İsrail’in Gazze’deki saldırılarını insanlık olarak kınıyoruz.

Orada her gün Müslüman kardeşlerimiz hayatını kaybediyor ve bizler de İsrail’i lanetliyoruz. İnşallah bu düzen bozulacak. Ben Yaman ailesini tebrik ediyorum ve eczanemizin Salıpazarı ilçesine hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından dua yapılarak protokol üyeleri tarafından kurdelenin kesilmesi ile eczanenin açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ve AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse’nin yanı sıra Salıpazarı Kaymakamı Salih Başara, Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kamuran Özden, siyasi parti ilçe başkanları, STK temsilcileri, kamu kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan da eczane sahibi Sedanur Yaman’a hediye takdiminde bulundu.

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin