SİYASET
Giriş Tarihi : 22-11-2023 15:54

Yazıcı’dan Yüzlerce Kişiyle Aday Adaylık Açıklaması

Ayvacık Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Yazıcı, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için AK Parti Ayvacık İlçe Başkanlığı’na gelerek aday adaylık başvurusunu yaptıktan sonra bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Yazıcı’dan Yüzlerce Kişiyle Aday Adaylık Açıklaması

Aday adaylık başvuru formunu AK Parti Ayvacık İlçe Başkanı Kemalettin Gökçe’ye verdikten sonra bir açıklama yapan AK Parti Ayvacık Belediye Başkan Aday Adayı, Ayvacık Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Yazıcı, “Öncelikle katil İsrail tarafından katledilen Filistinli kardeşlerimi rahmetle anıyorum. Allah mekanlarını cennet eylesin, kalanlara da başsağlığı diliyorum.

sunokur.com/files/uploads/1700658223-1d3c130e7b8eac228851.jpg" style="width: 660px; height: 330px;" />

Çok yakın zamanda vefatını üzüntüyle öğrendiğim Kabaklık Muhtarımız Yusuf Soycan ağabeyimiz çok değerli bir insandı, Allah’tan ona da rahmet diliyor, geride kalanlara da başsağlığı diliyorum. Sevdalısı olduğumuz ‘Saklı Cennet’ ilçenin yiğit insanları, hemşehrilerim hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Hoş geldiniz. 21 yıldır Ayvacık Belediyesi’nde mesai saati gözetmeksizin çalışıyorum.

Bu zaman zarfında belediyemizin her biriminde görev yaptım. İlçemizin sokaklarında parke taşı ördüm, su servisinde, emlak servisinde çalıştım, kamyon şoförlüğü yaptım, Yazı İşleri Müdürlüğü yaptım, Zabıta Müdürlüğü yaptım, Fen İşleri Müdürlüğü yaptım. Sevgili Başkanım Halil Kalaycı ile de Başkan Yardımcılığı görevinde bulundum. 21 yıllık zaman zarfında 5 tane başkanımla hiçbir sorun yaşamadan görev yaptım.

Bütün bu tecrübelerimi kullanarak ‘Saklı Cennet’ ilçemiz Ayvacıkımıza Belediye Başkanı olarak hizmet etmek istiyorum ve bu göreve talibim. Bu vesile ile AK Partimizin Belediye Başkan Aday Adayıyım. Hep birlikte ilçemize en iyi hizmetleri yapacağımıza inancım tamdır. İlçemizin her mahallesini, her sokağını, her yolunu karış karış biliyorum.

Belediyeciliği çok iyi bilen bir kardeşiniz olarak projelerimizle, kalıcı hizmetlerimizle ilçemizi en önemli seviyeye yükselteceğime eminim. Buradan bütün aday adaylarımıza da başarılar diliyorum. Hepimizin kaygısı, tasası, amacı Ayvacıkımıza hizmet etmektir” diye konuştu.

Yazıcı’nın aday adaylık açıklamasında yüzlerce vatandaş yanında olarak destek verdi.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin