SİYASET
Giriş Tarihi : 03-03-2024 14:34

“Yeniden Refah Partisi 31 Mart Seçimlerine Damga Vurmaya Hazırlanıyor”

Yeniden Refah Partisi(YRP) Çarşamba Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM)’nin açılışına katılan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, “Yeniden Refah Partisi 31 Mart seçimlerine damgasını vurmaya hazırlanıyor” şeklinde konuştu.

“Yeniden Refah Partisi 31 Mart Seçimlerine Damga Vurmaya Hazırlanıyor”

Yeniden Refah Partisi(YRP) Çarşamba Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM) açılışında konuşma gerçekleştiren Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, “1 Nisan sabahı inşallah Çarşamba ilçesinde ahlaklı belediyeciliğin başlayacağını bu muhteşem kalabalıkla gördük. Seçim Koordinasyon Merkezimiz ilçemize ve ilimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, “Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Adem Güney, Milli Görüş davasının çekirdeğinden gelen gerçek bir Milli Görüşçü’dür. İnşallah 1 Nisan’da Çarşamba’da adayımız Necattin Arpacı, Samsun’da adayımız Adem Güney ile Samsun ve Çarşamba ‘Ahlaklı Belediyecilik’ ile tanışacak. Bu sadece Samsun ve Çarşamba için geçerli değil, inşallah tüm Türkiye 1 Nisan’da ‘Ahlaklı Belediyecilik’ ile tanışacak. Milletimizin özlem duyduğu 94 ruhunu yeniden canlandıracağız. Yeniden Refah Partimiz bugün Türkiye’nin en hızlı büyüyen partisi olarak 31 Mart seçimlerine gümbür gümbür hazırlanıyor, 31 Mart seçimlerine damgasını vurmaya hazırlanıyor. Yeniden Refah Partisi’nin üye sayısı her gün 2 bin 500 artıyor, bu da ayda 75 bin üye demektir. Partimizin büyüme ivmesi hızla ilerliyor. 6 ayda yüzde 80 büyüme kaydettik.

6 ayda yüzde 80 büyüme kaydeden bir parti ne Türkiye’de ne de dünyada yok. İnşallah 31 Mart’a 500 bin üyenin üstünde bir üyeyle gireceğiz. 31 Mart’ta Yeniden Refah’ın yerel yönetimlerde iktidar olması neden önemli? Ahlaklı belediyeciliğin hakim olması için önemli. ‘Ahlaklı Belediyecilik’ ne demek? Her şeyden önce adalet demek. Biz 89’da Sivas Belediyesi’ni, 94’te Çorum Belediyesi’ni kazandık. O dönemde biz Alevi vatandaşlarımızın hizmet alamadığı mahallelere en büyük yatırımları yaptık. O dönem insanlar bize ‘Biz 50 senedir destek olduğumuz partiden sizden gördüğümüz hizmeti görmedik’ dediler. Biz ayrım yapmadan herkese hizmet etmeyi iyi biliriz. Bu nedenle de 1 Nisan sabahı inşallah Türkiye Yeniden Refah Partisi ile ‘Ahlaklı Belediyecilik’ ile uyanacak” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından kurdele kesimi gerçekleştirilerek SKM açılışı gerçekleştirilirken, programa Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney’in yanı sıra Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanı İbrahim Yaşar, Yeniden Refah Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Caner Bilgin, Yeniden Refah Partisi Çarşamba Belediye Başkan Adayı Necattin Arpacı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin