SİYASET
Giriş Tarihi : 28-02-2024 16:05

Yeniden Refah Partisi Salıpazarı SKM’si Yoğun İlgi İle Açıldı

Yeniden Refah Partisi Salıpazarı Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM), yoğun katılım ile açıldı.

Yeniden Refah Partisi Salıpazarı SKM’si Yoğun İlgi İle Açıldı

31 Mart yerel seçimleri için Salıpazarı ilçesi Gökçeli Mahallesi 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda Yeniden Refah Partisi Salıpazarı Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM) açılışına vatandaşlar büyük ilgi gösterirken, açılışa ayrıca Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanı İbrahim Yaşar, Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, Yeniden Refah Partisi Salıpazarı Belediye Başkan Adayı Alim Çakır, ilçe başkanları, ilçe belediye başkan adayları, belediye meclis üyesi adayları katıldı.

Açılışta konuşma gerçekleştiren Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanı İbrahim Yaşar, “Görüyorum ki Salıpazarı, Milli Görüş Belediyeciliği için hazır. İnşallah 1 Nisan sabahı Alim başkanımızla ahlaklı belediyecilik nedir hep birlikte göreceğiz ve göstereceğiz. Merhum Erbakan hocamızın dediği gibi; ‘Bir Milli Görüş vardır, bir de diğerleri’. Onlar kendi istediklerini aday gösterdiler, biz sizin istediğinizi aday gösterdik. İşte sahip çıkma zamanıdır. Bu nedenle sizlerden Alim başkanımıza sahip çıkmanızı ve destek vermenizi istiyoruz” şeklinde konuştu.

İŞİN EHLİ BİZİZ

Yaşar’ın ardından söz alan Yeniden Refah Partisi Salıpazarı Belediye Başkan Adayı Alim Çakır ise şunları söyledi:

2013 yılında Salıpazarı Belediyesi’ne girerek çeşitli kademelerde görev yaptım ve son 4,5 yıldır da Belediye Başkan Yardımcılığı görevi yürüterek Salıpazarı’na hizmet için kendimi adadım. Salıpazarı için elimden geleni fazlasıyla yapmaya çalıştım. Salıpazarı için hayallerimiz var. Salıpazarı için yapılacakları işin ehli yapar, işin ehli olan da biziz. Bu nedenle inşallah sizlerin de desteği ile 1 Nisan’dan sonra belediye başkanı olarak Salıpazarı için en iyisini yapacağım.”

Yapılan konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilerek Yeniden Refah Partisi Salıpazarı Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı.

AdminAdmin