SPOR
Giriş Tarihi : 19-09-2023 16:05

Yıldırım’dan Kura Değerlendirmesi

Çarşambaspor Başkanı Özkan Yıldırım, Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme Turu’nda Tokat Belediye Plevnespor ile eşleşmelerini değerlendirdi.

Yıldırım’dan Kura Değerlendirmesi

Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme Turu Kura Çekimi için İstanbul TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde bulunan ve telefon ile bağlantı sağladığımız Çarşambaspor Başkanı Özkan Yıldırım, kupada Tokat Belediye Plevnespor ile eşleşmelerini değerlendirerek şunları söyledi:

“Ziraat Türkiye Kupası Ön Eleme Turu’nda hafta sonu karşılaştığımız Boyabat 1868 Spor ile yaptığımız karşılaşmayı 2-0’lık skorla galip gelerek bir üst tura yükseldik. Yeni bir teknik heyet ve yeni oyuncularla tesislerimizde antrenmanlarımızı sürdürüyoruz. İlk resmi karşılaşmamızda sahadan galip ayrılmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu sezon önemli transferler gerçekleştirdik ve hedefimiz 2023/24 sezonunu şampiyon olarak tamamlayarak 3. Lig’e yükselmek” diyerek sözlerine başladı.

HEDEFİMİZ KUPADA TUR ATLAMAK

Hedeflerinin Tokat Belediye Plevnespor’u da eleyerek 2. Eleme Turu’na yükselmek olduğunu dile getiren Çarşambaspor Başkanı Yıldırım sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig(BAL) 4. Grup’ta Tokat Belediye Plevnespor ile birlikte yer alıyorduk. Sezona şampiyonluk parolası ile başlamıştık, ancak ummadığımız puan kayıpları neticesinde sezonu ikinci tamamladık ve üst lige Plevnespor çıkmıştı. Kaderde bu sezon da Plevnespor ile yeniden karşılaşmak varmış. Güzel bir kura çektik ve bundan sonraki ilk hedefimiz kupada Plevnespor’u da eleyerek 2. Eleme Turu’na yükselmek. 26-28 Eylül tarihleri arasında karşılaşmalar oynanacak. Önümüzde 1 haftalık bir süre var ve tesislerimizde tüm hazırlıklarımızı Plevnespor’u elemek adına gerçekleştireceğiz ve inşallah önümüzdeki hafta turu geçen taraf kendi seyircimizin önünde seyircimizin de desteği ile biz olacağız.”

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin