SAMSUN HABER
Giriş Tarihi : 26-12-2023 13:19

Bakan Uraloğlu, Büyükşehir Standını Ziyaret Etti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, AK Parti Gençlik Kolları tarafından ATO Congresium' da düzenlenen ‘Mehmet Akif Ersoy Günleri" programında Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin standını ziyaret etti. Ziyarette Bakan Uraloğlu ile Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir bir araya geldi. 

Bakan Uraloğlu, Büyükşehir Standını Ziyaret Etti

İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Ankara’da düzenlenen programla yad ediliyor. ATO Congresium'da gerçekleştirilen ‘Mehmet Akif Ersoy Günleri’ etkinliği kapsamında çeşitli konferans ve söyleşiler düzenleniyor. Etkinlikte Samsun Büyükşehir Belediyesi de standıyla yer aldı. Yoğun ilgi gören Büyükşehir Belediyesi standını Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu da ziyaret etti. Bakan Uraloğlu’nu stantta Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir karşıladı. Ziyaret sırasında Başkan Demir, kentte gerçekleştirilen projelerle ilgili Bakan Uraloğlu’na bilgi verdi.

‘Mehmet Akif Ersoy Günleri’ etkinliğinde yer almaktan çok mutlu olduklarını belirten Başkan Demir, “Milletin hissiyatıyla birlikte hayallerine de tercüman olmuş Milli Şairimizi saygıyla yad ediyoruz. Bu programı gerçekleştirerek Milli Şairimize büyük bir vefa gösteren partimizin gençlik kollarına teşekkürlerimi sunuyorum. Biz de Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak bu organizasyonda standımızla yer alıyoruz. Standımız oldukça ilgi görüyor. Bildiğiniz gibi İstiklal Marşı’nın kabulünün 100. yılı anısına Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı olarak ‘100. Yılında İstiklal Marşı ve Mehmet Akif’ kitabını hazırladık. İçerisinde Mehmet Akif ve İstiklal Marşı’nın tüm boyutları ile alındığı bütünlükçü bu eseri kendi bünyemizde oluşturduk. Bugün burada misafirlerimize bu eseri de hediye ediyoruz. Sayın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu da standımızı ziyaret etti. Kendisini burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk” dedi.

Öte yandan sandı ziyaret eden misafirlere çeşitli ikramların yanında, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan ‘100. Yılında İstiklal Marşı ve Mehmet Akif’ kitabı hediye ediliyor.

AdminAdmin