SAMSUN HABER
Giriş Tarihi : 19-10-2022 17:02

Başkan Demir: “Muhtarların Gücü Bizim En Büyük Kaynağımız”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 81 ilde eş zamanlı düzenlenen Muhtarlar Evi Açılışı ve 100 Muhtar Hizmet Binası temel atma töreninde konuştu. Başkan Demir, “Emin adımlarla yürüyoruz. Bu yürüyüşte muhtarların gücü bizim en büyük kaynağımız” dedi.

Başkan Demir: “Muhtarların Gücü Bizim En Büyük Kaynağımız”

19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle 81 ilde eş zamanlı olarak Muhtarlar Evi Açılışı ve 100 Muhtar Hizmet Binası Temel Atma Töreni düzenlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın video konferansla katıldığı Samsun’daki programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Bu şehir çok güzel bir şehir. Asil bir şehir, gelişen vizyon bir şehir. Tabiatıyla, potansiyeli ile coğrafyasıyla, turizmiyle, sağlığıyla, eğitimiyle, sanayisiyle aklınıza ne geliyorsa her alanda emin adımlarla yürüyen bir şehir” diyerek, “Tabi bu şehir durup dururken böyle olmuyor. Rastgele yaşamıyor bu yükselişi. Özellikle muhtarlarımız olmak üzere hep birlikte bir gayret içindeyiz. Büyükşehir Belediye Başkanlığım döneminde en çok muhtarlarla bir arada olduk. Vizyonu yakalamak açısından da bu son derece önemliydi. Yapılan yol çalışmalarıyla Samsun yeni lokasyonlar yeni cazibe merkezleri kazanıyor. Bu da tesadüfen olmuyor.  Biz bu şehrin tüm dinamikleriyle ortak akılla hareketle, gönül gönüle vererek bu şehir için çalışıyoruz” dedi.

TÜRKİYE’NİN EN İYİ KÜTÜPHANESİ ATAKUM’A YAPILIYOR

“Görevde olduğumuz süre boyunca hiçbir projeyi rastgele yapmadık” diyen Başkan Mustafa Demir,  “Bakarsanız yapılanlara ve yapılacak olanlara hepsinin arkasında çok büyük bir emek var. Mesela Kütüphane. 2,5 yıl geçmişi var. Türkiye’nin en iyi kütüphanesi Atakum’a yapılıyor. Samsun’da 7’den 70’e herkes kullanacak. Bu kütüphane tek başına bizim tüm eğitim hayatımıza bedel olacak bunu da yazın bir kenara.  Samsun’un bugününü geleceğe yürümekteki kararlılığını hep birlikte görüyoruz.  Bilgiyi teknolojiyi en üst düzeyde kullanan, vizyonu kendine hedef edinen, ilkleri yapan hem Türkiye’de hem dünyada örnek bir Samsun’u yakalamaya başladık. Emin adımlarla yürüyoruz. Bu yürüyüşte muhtarların gücü bizim en büyük kaynağımız olacak” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin