SPOR
Giriş Tarihi : 19-01-2023 17:39

Başkan Demir’den 20 Ocak Mesajı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 20 Ocak 1989 tarihinde Samsunspor futbolcularının Malatyaspor ile yapacağı maç için deplasmana giderken geçirdiği trafik kazasının 34. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Demir’den 20 Ocak Mesajı

Başkan Demir mesajında şu ifadelere yer verdi:

“20 Ocak 1989 tarihinde Samsunspor futbolcularının Malatyaspor ile yapacağı maç için deplasmana giderken geçirdiği trafik kazası, başta Samsun halkı olmak üzere tüm Türkiye’yi yasa boğmuştu. Tarifsiz acının yaşandığı bu elim kazanın 34. yıl dönümünde hayatını kaybeden Teknik Direktör Nuri Asan, futbolcular Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır ve Zoran Tomic ile otobüs şoförü Asım Özkan’ı rahmetle, minnetle ve duayla anıyorum.

Spor kenti olan şehrimizi en iyi şekilde temsil eden Samsunspor’umuz var olduğu müddetçe hayatını kaybeden sporcularımızın hatıraları daima yaşayacaktır. Samsunspor bizim için birlik ve beraberliğin, azmin, tutkunun, acının, sevincin sembolüdür. Samsunspor’umuzun bu acı gününü aradan geçen yıllara rağmen hiç unutmuyoruz, 34 yıldır aynı acı ve üzüntü ile anıyoruz.

Samsun için unutulmayacak bir gün olan ve bu elim kazada hayatını kaybederek kalbimizde yeri olan tüm sporcu ve teknik ekibimize tekrar Allah’tan rahmet, ailelerine, Türk halkına ve Samsunspor ailesine başsağlığı diliyorum.”

AdminAdmin