İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 29-01-2023 16:05

Başkan Doğan: “Çarşamba’nın Gelecek 100 Yılı İçin Alt Yapı Çalışmalarına Başladık”

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Çarşamba’da alt yapı çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, “Çarşamba için büyük sorun olan alt yapı çalışmalarını hiç yapmayabilir, alkışları alacak dokunuşlar yapabilirdik ama şehrimizin gelecek 50-100 yılı için yapılması gereken bu çalışmayı yapmayı tercih ettik” dedi.

Başkan Doğan: “Çarşamba’nın Gelecek 100 Yılı İçin Alt Yapı Çalışmalarına Başladık”

Başkan Doğan yaptığı açıklamasında alt yapı çalışmaları sayesinde Çarşamba'nın gelecek 100 yılına hizmet edildiğini söyledi.

"Şehrimizi ileri taşımak için çalışıyoruz"

Alt yapı çalışmalarının akabinde üst yapı çalışmaları ile ilçeye modern bir kimlik kazandırılacağının altını çizen Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, "İlçemizde yapılan kazılardan ve değişen borulardan da görüldüğü üzere Çarşamba'mızın bir an evvel çözülmesi gereken alt yapı sorununu gidermek için SASKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından çalışmalara başlandı. Kazı çalışmaları sırasında ve sonrasında mutlaka trafik konforumuzda, esnafımızın iş hareketliliğinde sorunlarımız oluyor. Bu çalışmaları hiç yapmayabilir alkışları alacak dokunuşlar yapabilirdik ama şehrimizin gelecek 50-100 yılı için yapılması gereken bu çalışmayı yapmayı tercih ettik. Parsel bağlantıları sonrası Büyükşehir Belediyemize ait yollarda ve ilçe belediyemize ait yollarda kaldırım ve yol çalışmalarını yapacağız. Çalışmaları biten Gazi bulvarındaki alanda şehrimize yakışacak bisiklet ve yürüyüş yolları ile çevre düzenlemelerine başladık. Hemşehrilerimizin de hoşgörüsü ile şehrimizi ileriye taşımak için çalışmaya devam edeceğiz. Anlayışları için tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, saygı ve sevgilerimizi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

AdminAdmin