SAMSUN HABER
Giriş Tarihi : 15-10-2023 18:16

Büyükşehir’den Her Noktada Altyapı Atağı

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün (SASKİ) 17 ilçede yaptığı altyapı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İlkadım ve Atakum ilçesinde çeşitli noktalarda ekiplerin yağmursuyu ve atık su hattı döşeme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Sağlıklı bir kentten söz ediyorsak, altyapının güçlü olması şart. Biz de Samsun'u güçlü bir altyapıya kavuşturmak için gerek kent merkezinde gerek kırsal bölgelerimizde gece-gündüz çalışıyoruz" dedi.

Büyükşehir’den Her Noktada Altyapı Atağı

Samsun Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçede altyapı yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ) tarafından bir yandan yeni altyapı hatları oluşturulurken biryandan da eskiyen hatlar yenileniyor. Bu kapsamda Atakum ilçesi Alanlı Mahallesi ile İlkadım ilçesi Toybelen Mahallesi'nde atık su ve yağmursuyu hatları döşeme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Çiftlik Mahallesi Aziziye Caddesinde ise ekonomik ömrünü tamamlayan hatlar yenileniyor. Çalışma kapsamında Alanlı'ya toplam bin 27 metre atık su, bin 285 metre yağmur suyu Toybelen'e de bin 380 metre atık su hattı döşenecek. Tüm hızıyla süren çalışmaların 2 hafta içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

‘GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ’

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 17 ilçenin de güçlü bir altyapıya kavuşması için yoğun bir çaba harcadıklarını belirterek “Sağlıklı bir kentten söz ediyorsak, altyapının güçlü olması şart. Biz de Samsun'u güçlü bir altyapıya kavuşturmak için gerek kent merkezinde gerek kırsal bölgelerimizde gece-gündüz çalışıyoruz. Amacımız tüm ilçelerimizin altyapı ve üstyapı çalışmalarını tamamlamaktır. Personellerimizde özverili bir şekilde çalışmalara katkı sağlıyor. Hepsini yürekten kutluyorum. İnşallah Samsun’u layık olduğu yere hep birlikte taşıyacağız" dedi.

AdminAdmin