İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 05-07-2023 16:28

Çarşamba Belediyesi, LGS Tercihlerinde de Öğrencilerin Yanında

Çarşamba Belediyesi, lise tercihi yapan öğrencilere rehber oluyor. Öğrenciler, Eğitim Koordinatörlüğü Biriminden randevu alarak uzmanlar eşliğinde lise tercihlerini gerçekleştiriyor.  

Çarşamba Belediyesi, LGS Tercihlerinde de Öğrencilerin Yanında

Çarşamba Belediyesi öğrencilerin yanında olmaya, gençlere rehberlik etmeye devam ediyor. Çarşamba Belediyesi Eğitim Koordinatörlüğü Birimi, Liselere Geçiş Sistemi Sınavı  (LGS) sonuçlarının açıklanmasının ardından lise tercihi yapacak öğrencilere uzman kadrosu ile ücretsiz rehberlik desteği sağlıyor. Öğrenciler, randevularını oluşturarak 19 Temmuz tarihine kadar uzmanlardan lise tercihleri konusunda rehberlik hizmeti alabilirler.

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Eğitim kenti Çarşamba’mızda her zaman öğrencilerimizin yanında olmaya özen gösteriyoruz. Öğrencilerimiz tüm yıl boyunca diledikleri liseye gidebilmek için çalıştılar, çaba gösterdiler. LGS’nin açıklanmasının ardından tüm öğrencilerimizde bir heyecan başladı farkındayız. Ancak sınava hazırlanmak kadar doğru tercih yapmak da çok önemli. Eğitim Koordinatörlüğü Birimimizde her yaş grubundan öğrencilerimize yıl boyunca eğitim danışmanlığı yapmayı sürdürüyoruz. Öğrencilerimizin lise yolunda attıkları bu önemli adımda yanlarında olarak uzman kadromuz ile rehberlik yapıyoruz. Öğrencilerimiz, 0362 834 42 42 numaralı hattımızı arayıp randevularını oluşturarak 19 Temmuz tarihine kadar uzmanlarımızda lise tercihleri konusunda rehberlik hizmeti alabilirler. Gençlerimize başarılar diliyorum, Rabbim haklarında hayırlısını nasip etsin” diye konuştu.

AdminAdmin