İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 03-08-2023 17:27

Çarşamba Belediyesi’nden Tarihi Köprü’ye Engelli Rampası

Çarşamba Belediyesi’nin gerçekleştirdiği alt ve üstyapı çalışmaları neticesinde engellilerin yürüyüş yoluna daha rahat ulaşması adına Çarşamba Tarihi Köprüsü’nde bulunan merdivene engelli rampası yapıldı.

Çarşamba Belediyesi’nden Tarihi Köprü’ye Engelli Rampası

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’ın Çarşamba ilçesinin 100 yıllık geleceğinin planlanması projesi kapsamında ilçenin Batıyakası’nda altyapı çalışmaları başlarken, altyapı çalışmaları tamamlanan noktalarda da üstyapı çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Bu bağlamda Gazi Bulvarı ve Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı’nda altyapı çalışmaları tamamlanırken, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Çarşamba Tarihi Köprüsü’nde bulunan merdiveni yıkarak yürüş ve bisiklet yoluna ilişkin bir noktaya yeniden yaptırdı.

Başkan Doğan merdiveni yaptırdıktan sonra engellilerin de yürüyüş yoluna kolay ulaşımı için engelli rampası inşa ettirdi.

Başkan Doğan, engellilerin bu hayatta kendileri için büyük önem ve yer taşıdığına işaret ederek onların ulaşımlarını kolaylaştırmak adına her türlü çalışmayı yaptıklarını söyledi.

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin