İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 17-03-2024 15:13

Çarşamba'da Ulaşımı Hızlandıracak Projeler

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür'ün proje kitapçığında şoför esnafı, galericiler ve ilçedeki otopark sorununun çözülmesine dair birbirinden önemli projeler yer alıyor. Bu projelerle ilçe trafiğinin daha da hızlanması hedefleniyor.

Çarşamba'da Ulaşımı Hızlandıracak Projeler

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, proje kitapçığını yayımladı. İlçedeki ulaşım sorununa çözüm noktasında önemli projelerin yer aldığı kitapçıkta, şoför esnafına müjde üzerine müjde verildi. 

GALERİCİLER SİTESİ VE TIR PARK ALANI

İlçede dağınık bulunan ve gelişen trafik içerisinde zorluk çeken galerici esnafı için Büyükşehir Belediyesi'yle birlikte modern ve her ayrıntının düşünüldüğü Galericiler Sitesi inşa edileceği duyuruldu. Sitenin galericilerin tüm isteklerine cevap verebilmesi için esnaflarla bir araya gelineceği belirtildi. Yurt dışından ve yurt içinden ilçeye gelen kontrolsüz ve düzensiz bir şekilde park edip ilçe ulaşımını aksatan tırlar için de Tır Park Alanı yapılacağı ifade edildi. 

DOLMUŞLARA TOPLANMA ALANI VE OTOPARK

Çarşamba merkezde faaliyet gösteren 1. ve 2. hat dolmuşları için kalkış ve konaklama yerleri düzenlemelerinin yapılacağı, Büyükşehir Belediyesi'yle koordineli bir şekilde dolmuş esnafının sorunlarının giderileceği de kitapçıkta belirtildi. Dolmuş Hatları Toplanma Alanı projesiyle dolmuş esnafı daha modern koşullarda hizmet vermeye başlayacak. Ayrıca kitapçıkta yer alan bir başka projeye göre şehir içi trafiğinin rahatlaması için açık ve kapalı otopark alanları da oluşturulacak.

AdminAdmin