İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 26-09-2023 12:24

Çarşamba’ya İki Yeni Anaokulu

Çarşamba Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ihale sonucu Orta Mahalle ve Gazi Mahallesi’nde iki yeni anaokulunun inşaatı başladı.

Çarşamba’ya İki Yeni Anaokulu

Çocukların eğitimine büyük önem verdiklerini dile getiren Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Çarşamba Kaymakamlığımız ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile yaptığımız görüşmeler neticesinde Orta Mahallemizde ve Gazi Mahallemizde eksikliği hissedilen anaokullarımız için çalışmalarımıza başladık ve ihaleye çıktık. İhale sürecinin tamamlanmasının ardından da küçük çocuklarımızın eğitim-öğretime ilk adımını atacağı anaokullarımızın inşaatına başladık.

Okullarımız dönemin teknolojisine uygun ve çocuklarımızın gelişim seviyelerine göre tam donanımlı olarak inşa edilecek. Okullarımızın inşaatı tamamlandıktan sonra çocuklarımız inşallah sağlam temeller üzerine ilk eğitimlerini alacak ve bölgedeki anaokulu ihtiyaçlarını da bu şekilde gidermiş olacağız. Çarşamba Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı çocuklarımız için eğitim yatırımlarımız devam edecek. Yeni yapılan anaokullarımızın şimdiden ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin