İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 16-02-2024 18:28   Güncelleme : 17-02-2024 15:22

“Devletimiz Çözmezse Biz Çözeriz”

Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı, Ayvacık ilçesinde Mehmet Akif Ersoy Yatılı Bölge Ortaokulu’nda eğitim-öğretim gören 75 öğrencinin yaşadığı sorunları dile getirerek “Devletimiz öğrencilerimizin sorunlarını çözmezse Ayvacık Ziraat Odası olarak biz çözeriz” şeklinde konuştu.

“Devletimiz Çözmezse Biz Çözeriz”

Konu ile alakalı olarak Samsun Valisi Orhan Tavlı’ya dilekçe yolladığını dile getiren Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı şunları söyledi:

“İlçe Kaymakamımızın konuya çok duyarlı davrandığını yakinen biliyoruz, ama buna rağmen İlçe Milli Eğitim Müdürlü’ğünün taşımalı sistemin bütün şartları taşımasına rağmen 75 öğrencimi mağdur etmesini anlamış değiliz. Öğrencilerimiz hem taşımalı eğitim hem de öğle yemeğini okulda yemelerinin önüne geçiliyor. Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Şube Müdürü Halil ibrahim Yaman vekalet ettiği dönemde öğrencilerin servisini ve yemeğini kestiğini biliyoruz. Milli Eğitim Müdürümüz bu konudan göreve döndükten sonra haberdar oldu ve konuya müdahale etti. Kraldan fazla kralcılık oynamak isteyen şube müdürünün yanlış kararı İlçe Milli Eğitim Müdürümüzden geri döndü. Samsun Valimiz Sayın Orhan Tavlı daha önce Ayvacık Kaymakamlığı yapması münasebetiyle Ayvacığımızın dez avantajlı olduğunu yakinen bilmektedir. Konuya mutlaka bir çözüm bulacaktır. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ilçemizin sosyo-ekonomik şartlarını kendisi yakinen bilmektedir. Eğer devletimiz öğrencilerimizin bu sorununu çözmez ise Ayvacık Ziraat Odası olarak öğrencilerimizin taşınması ve yemeklerini yemesi adına biz gerekeni yaparız.”

Haber Merkezi

AdminAdmin