SİYASET
Giriş Tarihi : 06-02-2024 12:37

Ender Gür Çarşambalılarla Buluştu

AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, Çarşamba’ya gelerek Çarşambalılarla buluştu.

Ender Gür Çarşambalılarla Buluştu

Çarşamba Belediye Meydanı’nda bulunan AK Parti Çarşamba İlçe Binası önünde gerçekleştirilen programda konuşma yapan MHP Çarşamba İlçe Başkanı Özgen Alper Yalçın, “Biliriz ki Cumhur İttifakı Türkiye genelinde ve Samsun’da büyük işler başaracaktır.

Biz de burada rekor oyla gerek Çarşamba’da gerekse Samsun’da rekorları alt üst edip Halit başkanımızı ve Ender başkanımızı hak ettikleri yere taşımak için elimizden geleni yapacağız. 31 Mart akşamı inşallah bu coşkulu kalabalığı daha da artırarak seçim zaferimizi kutlayacağız” şeklinde konuştu.

ÇARŞAMBA SESİNİ EN ‘GÜR’ ŞEKİLDE SİYASET SAHNESİNE YAZDIRACAK

Yalçın’ın ardından söz alan AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden ise şunları söyledi:

“Çarşamba’da ne zaman destek istesek Cumhur İttifakı olarak Çarşambalı hemşehrilerimiz bize desteklerini verdiler. Çarşamba olarak rekor kırmaya alıştık. Yerel seçimlerde ilk 5’e, genel seçimlerde ilk 7’ye girdik. Bunları hep sizlerin desteği ile yaptık. Allah hepinizden razı olsun. Şimdi önümüzde tekrar yeni bir rekor hedefi var. İnşallah Çarşamba sesini en ‘Gür’ şekilde siyaset sahnesine yazdıracağından benim şüphem yok.”

SEVDAM ÇARŞAMBA

Sevdam Çarşamba diyerek sözlerine başlayan AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, “31 Mart seçimlerinde Samsunumuzun gözbebeği Çarşambamızda belediye başkan adayı olarak gösterilmenin gururunu yaşıyorum. Bizi bu göreve layık gören başta Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye çok teşekkür ediyorum. Bu görevin bize yüklediği sorumluluğu biliyorum. Ne kadar kutsal bir görevin şahsımıza tevdi edildiğini biliyorum. Bugünden itibaren sahadayız. 31 Mart akşamına kadar çalışmalarımıza başlayacağız. Bizim sadece tek bir hedefimiz var rekoru zorlamak. Geçtiğimiz yerel seçimlerde ilk 5’e girmiş bir ilçe var.

Çarşambalı bir Büyükşehir Başkan Adayımızın varlığından mütevellitte ona en yüksek desteği Çarşambamızdan vermek gibi bir zorunluluğumuz var. İlçe belediyelerimizin ekonomik imkanlarının, yatırım imkanlarının en üst düzeye çıkarılması hiç kuşku yok ki merkezi hükümet yatırımlarına, Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına bağlıdır. Bunların farkındayız ve buna göre çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Yakın zamanda da Çarşamba’ya en doğru, Çarşambamızı kalkındıracak projelerimiz de açıklayacağız. Bunun için de proje ekibimizle çalışmalarımız sürüyor. Kazanan inşallah Çarşamba olacak” dedi.

ALTYAPIYI ÇARŞAMBA’DA BİTİRECEĞİZ

Son olarak söz alan AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan ise şunları dile getirdi:

“2014 yılında ilçe başkanı oldum. Sizin sevginiz 2019 yılında bizi Çarşamba Belediye Başkanlığı’na taşıdı. 2019 yılından bugüne yürüdüğümüz yol, oluşturduğumuz kardeşlik, dostluk bizi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı’na taşıdı. Verdiğimiz her sözü tuttuk, başlayacak bir iş kalmadı, ancak yapacağımız çok işimiz var. İş dedik, aş dedik, kadınlar kocasını gurbete göndermesin dedik, kadınlar çalışmak istiyorsa mekan olsun dedik ve fabrikalar yükseliyor. Altyapı, kanalizasyon dedik, içme suyunu düzgün borulardan geçirelim istedik ve hepsi ilerliyor. Başladık, ama bitiremedik, inşallah bitirecek yere geçmiş olduk. 2021 yılı sonlarında başlamış olduğumuz altyapı hizmetini Çarşamba’nın 5’te 1’lik kısmını da bitirmiş olduk. Kalan kısmını da inşallah 1 Nisan’dan itibaren hızlı bir şekilde yapacağız. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. 31 Mart günü Samsun’da bana, Çarşamba’da Ender Gür’e desteklerinizi bekliyoruz.”

Programa AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, MHP Çarşamba İlçe Başkanı Özgen Alper Yalçın’ın yanı sıra Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, MHP Salıpazarı Belediye Başkan Adayı Osman Yüksel, Ülkü Ocakları Çarşamba İlçe Başkanı Yalçın Sözen ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin