İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 03-03-2024 13:05

Ender Gür Gençlerle Buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, Çarşambalı gençlerle bir araya gelerek gençleri dinledi.

Ender Gür Gençlerle Buluştu

Gençlerin isteklerini dinleyen AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, “AK Parti hükümeti her vatandaşına olduğu gibi gençlerine de büyük önem veriyor. Çünkü siz gençler bu ülkenin geleceğisiniz. AK Parti iktidarı ve AK Parti belediyeciliği dönemine baktığınız zaman siz gençlerimiz için yapılan eğitim, spor, kültür sanat yatırımlarının en had safhada olduğunu görüyorsunuz. Siz yeter ki eğitim almak isteyin, spor yapmak isteyin, sanata yönelmek isteyin. Bunlar için sponsor aramanıza bile gerek yok. Çünkü 31 Mart akşamı Çarşamba Belediye Başkanı seçildiğimde her zaman sizlerin yanında ve destekçisi olacağım. Sizlere büyük önem veriyoruz ve proje ekibimiz Çarşambalı gençlere yönelik en iyi projeler için şu anda çalışıyor. Unutmayın ki gerçek belediyecilik; AK Parti’dir” şeklinde konuştu.

Programa ayrıca AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Yılmaz ve AK Parti Çarşamba İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdülsamet Semiz de katıldı.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin