İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 05-07-2023 15:37

İletişim Fakültesi’nde Mezuniyet Töreni

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) İletişim Fakültesi Çarşamba ilçesi Mustafa Kemal Güneşdoğdu Yerleşkesi’nde düzenlenen mezuniyet töreni ile 220 öğrencisini mezun etti.

İletişim Fakültesi’nde Mezuniyet Töreni

Mezuniyet töreninde konuşma yapan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Onur Bekiroğlu, fakültenin 2013 yılında açılarak eğitim öğretime başladığını ve 7. dönem mezunlarını verdiğini dile getirerek, mezun olan 220 öğrenciye meslek hayatlarında başarılar diledi.

Dekan Bekiroğlu’nun ardından söz alan Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım ise, “Görev yaptığımız süre boyunca fakültemize ve öğrencilerimize destek olmaya çalıştık. Kapımızı her zaman açık tuttuk. Öğrencilerimizin öğrencilik hayatlarında, uygulamalarında ve projelerinde destek olmaya çalıştık. Belediyemizin birçok projede her türlü desteği verdiğini biliyorum. Öğrencilerimiz göz bebeğimizdir. Mezun olan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Hayatın esas zorluğu şimdi başlıyor. Ancak şu bir gerçek ki; azmin önünde hiçbir şey duramaz. Azmettikten sonra her şeyi başarabilirsiniz. Önemli olan önünüze hedefler koymaktır. Mezun olan öğrencilerimizin bundan sonra yolları açık olsun” diye konuştu.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri ve hediye takdiminde bulunuldu.

Törene ayrıca Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Çarşamba İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Kemal Çelik, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Barik Çiçek, Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, dekan yardımcıları, öğretim görevlileri ve öğrenci velileri katıldı.

Tören kep atma töreni ile son buldu.

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin