SİYASET
Giriş Tarihi : 05-03-2024 22:13

“Koltuğunu Ben Göndereceğim”

Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, “! İlla size bir koltuk mu lazım? Ben 1 Nisan’da kendilerine güzel bir koltuk hazırlatıyorum. Ladik’te noter bürosuna inşallah koltuğunu göndereceğim” diye konuştu.

“Koltuğunu Ben Göndereceğim”

SU BASKINLARI ÖNLENECEK

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür Hürriyet Mahallesi’ni ziyaretinde vatandaşın su baskınlarından şikayet ettiğini ve bu sorunun da çözüleceğini dile getirerek, "Sahildeki mahallelerimizi ziyaret ettiğimizde vatandaşımızın şikayeti bu su baskınlarıydı. Konuyu Çarşamba Belediye Başkanı ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Halit Doğan en iyi bilenlerden. Samsun'a gelen bakanımız Abdülkadir Uraloğlu da bu konuyu masasına getirdiğimizde hemen çözülmesi talimatını verdi. Sayın Bakanımız Abdülkadir Uraloğlu'na, TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanımız Mehmet Muş'a, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Yusuf Ziya Yılmaz'a ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Halit Doğan'a gösterdikleri hassasiyet nedeniyle teşekkür ediyorum" dedi.

3 SAC AYAĞI

İlçede hizmetin olabilmesi için ilçe belediyesi, büyükşehir belediyesi ve merkezi hükümetin uyumlu çalışması gerektiğini dile getiren Gür sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Hep söylüyorum; bir ilçe belediyesinin gerekli yatırımları yapabilmesi adına 3 saç ayağı çok önemlidir. Bu üç saç ayağı, ilçe belediyesi, büyükşehir belediyesi ve merkezi hükümet yatırımlarını yönetebilecek bir yönetim anlayışıdır. Evelallah tüm bunları doğru ve sorunsuz yönetecek anlayış bizde var. Çarşambamızın sorunlarını biliyor ve çözüm için gerekli adımları şimdiden atıyoruz. Hemşehrilerimizin teveccühüyle göreve başladığımızda tüm sorunları gidereceğiz. Bakanımızın da onay verdiği bu büyük proje sahil mahallelerimize hayırlı olsun. İşte Türkiye’ye, Samsun’a ve Çarşambamıza son 20 yılda yaptığımız yatırımları görüyorsunuz. Ben şunu yaptım, ben bunu yaptım, hep ben demekle olmuyor. Bugüne kadar bu hizmetleri AK Parti yaptı, Cumhur İttifakı yaptı. Bundan sonra da ben değil biz yapacağız."

KOLTUĞUNU BEN GÖNDERECEĞİM

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür,” “Birileri benimle alakalı olarak ‘aday adaylık başvurusu yok’ diyormuş. Ben Samsun’da 5 sene 17 ilçeden sorumlu teşkilat başkanlığı yaptım. 1 Aralık tarihinde de aday adaylığım için görevimden istifa ettim. Sen nereye aday oldun? Büyükşehir’e aday oldun. O zaman sende Büyükşehir’e bağımsız aday olsaydın! Halk değişim istiyor, halk enerji istiyor, halk yenilik istiyor! İlla size bir koltuk mu lazım? Ben 1 Nisan’da kendilerine güzel bir koltuk hazırlatıyorum. Ladik’te noter bürosuna inşallah koltuğunu göndereceğim. Samsun’da Sayın Cumhurbaşkanımızın geçmişte görev verdiği insanlar görev verilmezse hemen Sayın Cumhurbaşkanımızın karşısına çıkıyorlar. Sayın Cumhurbaşkanımızın dava arkadaşı olduğunu söyleyenler karşısına çıkıyor. Dava mava kalmadı. Ben ise 30 yıldır davamdan hiç dönmedim. Sayın Cumhurbaşkanımızın davası bizim davamızdır” diye konuştu.

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin