SİYASET
Giriş Tarihi : 20-09-2023 16:15

MHP Çarşamba’da Özgen Alper Yalçın Seçildi

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)’nin bugün gerçekleştirilen 14. Olağan Kongresi’nde ilçe başkanlığına tek liste ile giren mevcut başkan Özgen Alper Yalçın seçildi.

MHP Çarşamba’da Özgen Alper Yalçın Seçildi

Çarşamba Cemil Şensoy Kültür Merkezi’nde konuşma yapan MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, “Sayın Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli'nin emir ve talimatları doğrultusunda, ayrım yapmadan, ayrışmadan, yerelde iktidar, ülkede istikrar için 2024'e doğru 'Diyar Diyar Anadolu' diyoruz. Hedefimiz, istiklal için birliktir. Hedefimiz, istiklal için dirliktir. Nihai ve şaşmaz hedefimiz, lider ülke vizyonumuzun gerçekleşerek Türkiye'nin kazanmasıdır.

Daha güçlü, çağdaş ve büyük Türkiye Cumhuriyeti Devleti ideali için siyasette yer alıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi, tecrübeli kadroları, geniş fikriyatı ve Türk ve Türkiye sevdasıyla yılmadan, yıkılmadan, yorulmadan yoluna inançla devam edecektir. Bugün Türkiye'nin geleceği için önemli bir dönemdeyiz. Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye'nin teminatıdır. Cumhuriyetimizin 100. yılında, Türk milletinin birlik ve beraberliği için Milliyetçi Hareket Partisi'nin önemi bir kez daha vurgulanmıştır” şeklinde konuştu.

Kongrede kullanılan tüm oyları alarak Çarşamba İlçe Başkanlığı’na seçilen Özgen Alper Yalçın, “Bugün kazanan Milliyetçi Hareket Partimiz oldu. Bundan sonraki süreçte yönetim kurulu üyelerimizle önümüzdeki yerel seçimler için hazırlıklarımıza başlayacağız. Partimizin üye sayısını ve oy sayısını ilçemizde yükseltmek için bütün vatandaşlarımıza ulaşacağız. Bizlere destek veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

MHP Çarşamba İlçe Başkanı Özgen Alper Yalçın’ın yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

“Tevfik Kayalı, Mustafa Uçar, Caner Ordulu, Abdulkadir Taşan, Nevzat Akkaya, Uğur Çapkın, Furkan Barik Yavuz, Nimet Uysal, Aycan Akkuş, İsa Turhan, Mustafa Tüysüzoğlu, Hüseyin Bayram, Ersan Tekin, Recai Şentürk, Hüseyin Ertosun, Oğuzhan Çelebi, Nusret Demir ve Nihat Akköse.”

Kongreye Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, BBP Çarşamba İlçe Başkanı Ali Kemal Totuk, Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir, Samsun Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökhan Yaşar, Ülkü Ocakları Çarşamba İlçe Başkanı Yalçın Sözen ve partililer katıldı.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin