İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 21-04-2024 15:19

Müdür Özdemir Koltuğunu Devretti

Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle koltuğunu Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Yusuf Emir Alıcı’ya devretti.

Müdür Özdemir Koltuğunu Devretti

Çarşamba İlçe Milli eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu geleceğin sahibi çocuklara bıraktı.

Cumhuriyet İlkokulu 4-B sınıfı öğrencisi Yusuf Emir Alıcı, Okul Müdürü Eyüb Yön ve Sınıf Öğretmeni Sevcan Şahin ile beraber İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü makamına gelerek koltuğu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir’den devraldı.

Yusuf Emir Alıcı, "Milli Eğitim Müdürü olarak okul bahçelerimize veya okulumuza yakın bir alana oyun parkı yaptırırdım. Öğrencilerimizin teneffüs saatlerinde olumsuz hava şartlarından korunarak veya güneşli zamanlarda rahatça oynayabilecekleri için kapalı bir oyun alanı yaptırdım, devletimizin uyguladığı ücretsiz ders kitaplarına ilave olarak ücretsiz soru bankaları dağıtılmasını sağlardım. Öğrencilerin kendini geliştirebilmeleri için her okula ücretsiz hikaye kitapları dağıtırdım. Öğle aralarında yalnızca taşımalı öğrencilerin değil tüm öğrencilerin sıcak yemek yemelerini sağlamak için çalışmalar yapardım" şeklinde kendini ifade etti.

Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, tüm konuşulanların proje dahilinde olduğunu ve bu düşüncelerin gerçekleştirilebileceğini dile getirerek,  heyecanlı olduğu gözlerinden de anlaşılan Yusuf Emir Alıcı'yı hediyelerle uğurladı.

AdminAdmin