SİYASET
Giriş Tarihi : 24-12-2023 16:05

Saadet Partisi Çarşamba Aday Çalışmalarını Tamamladı

Saadet Partisi Çarşamba İlçe Başkan Yardımcısı ve Saadet Partisi Çarşamba Belediye Başkan Adayı Belirleme Komisyon Başkanı İbrahim Seven, aday çalışmalarını tamamlayarak Genel Merkez’e ilettiklerini söyledi.

Saadet Partisi Çarşamba Aday Çalışmalarını Tamamladı

Saadet Partisi Genel Merkezi’ne 4 isimden oluşan bir liste gönderdiklerini söyleyen Saadet Partisi Çarşamba İlçe Başkan Yardımcısı ve Saadet Partisi Çarşamba Belediye Başkan Adayı Belirleme Komisyon Başkanı İbrahim Seven, “Aday Belirleme Komisyonu olarak gerçekleştirdiğimiz çalışmalar neticesinde 4 ismi Genel Merkezimize yolladık. Genel Merkezimizin belirleyeceği isim etrafında birleşerek de ilçemizde çalışmalarımıza başlayacağız. Millet İttifakı’nın bir paydaşı olarak ittifak görüşmelerimiz sürüyor. Ancak Saadet Partisi olarak biz her yerel seçimde olduğu gibi 31 Mart 2024 seçimlerinde de her il ve ilçede adayımız çıkaracağız. İlçemiz 100 bin nüfusun üzerinde olduğu için adayımızı da Genel Merkezimiz belirleyecek. İnşallah Ocak ayının ortalarında da adayımız açıklanmış olacaktır. Biz 2024 yerel seçimlerini 1994 yerel seçimlerine benzetiyoruz. 1994 yerel seçimleri ve sonrasında genel başarıların ardından 1996 yılında Milli Görüş hükümeti bu ülkeyi yönetti. 2024 seçimleri ve sonrası da inşallah öyle olacak” şeklinde konuştu.

MECLİS ÜYESİ ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

Seven sözlerini şu şekilde sonlandırdı:

“Çarşamba Belediye Meclis Üyesi Adaylarımız için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Meclis Üyesi Adaylarımızı sadece partimize ve davamıza gönül vermiş insanlardan değil toplumun her kesiminde esnaf arkadaşlarımızın da içinde yer alacağı şekilde görüşmeler gerçekleştiriyoruz.”

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin