İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 31-10-2022 16:21

Tellioğlu, CUBO'nun 'Showroom'unu Açtı

CUBO, Karadeniz Bölgesi'ndeki ilk toptancı bayisini Terme'de faaliyet gösteren Tellioğlu'nun bünyesinde açtı. CUBO; geniş ürün yelpazesi ile yapı sektörüne çözümler üretiyor.

Tellioğlu, CUBO'nun 'Showroom'unu Açtı

Genel Merkezi Antalya'da olan CUBO, inşaat ve sanayi boyaları üretimi ile tüketicilere 'Yapıda Kusursuz Çözümler' sunuyor. CUBO, Karadeniz Bölgesi'ndeki ilk toptancı bayisini Samsun'un Terme İlçesi'nde açtı. Tellioğlu'nun bünyesinde açılan konsept mağaza, Samsun, Ordu, Sinop ve Kastamonu'da 200'ün üzerinde satış noktası üzerinden ürünlerini tüketiciyle buluşturuyor.

 

MÜŞTERİLERE DOĞRU ÇÖZÜMLER
Geniş ürün yelpazesi ile yapı malzemeleri sektörüne çözümler üreten CUBO'nun ilk konsept mağazasında, boya grubunda; inşaat ve sanayi boyaları, yalıtım grubunda; ısı ve su yalıtım sistemleri, yapı kimyasalları grubunda; seramik, mermer, granit vb yüzey yapıştırıcıları, teknik ürünler, zemin kaplamaları, zemin güçlendirmeleri, bina güçlendirmeleri alanındaki ürünleri sergileniyor.

Efekt boya grubu olarak ifade edilen CuboArte markası ile geliştirilip üretilen dekoratif boya ve kaplamalarının da sergilendiğini mağazada müşterilerin ihtiyacına uygun doğru çözümler sağlanıyor.

KONSEPT MAĞAZA TANITILDI
CUBO ilk konsept showroomun lansmanında Pazarlama Direktörü Burcu Güngör Özdemir, Kalite ve Teknik Hizmetler Müdürü Vedat Yılmaz ve Türkiye Satış Müdürü Murat Akbulut tarafından bilgiler verildi. Pazarlama Direktörü Burcu Özdemir, "Karadeniz Bölgesi'nde açtığımız konsept mağazamız bir ilk. Önümüzdeki dönemde yeni bölgelerde yeni konsept mağazalar açmak istiyoruz. Özellikle birçok teknik aşamadan geçen efekt boya ve kaplamalar, yapı kimyasalları ve yalıtım ürünlerinin detaylı teşhirlerini mağazalarda sergilemek son tüketiciye de kolaylık sağlıyor" dedi.

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin