SİYASET
Giriş Tarihi : 30-03-2024 12:27

Terme'de İftarda Büyük Buluşma

Cumhur İttifakı AK Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul,  ilçe teşkilatı tarafından organize edilen 'Geleneksel Büyük Terme İftar Programı'nda yaptığı konuşmada, "Muhteşem kalabalığı gördükten sonra hedefimize ulaşacağımızdan hiçbir kuşkum kalmadı" dedi.

Terme'de İftarda Büyük Buluşma

AK Parti Terme İlçe Başkanlığı tarafından Belediye binası önündeki alanda  'Geleneksel Büyük Terme İftar Programı' düzenlendi. Cumhur İttifakı'nın AK Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul, 3 bin kişinin katıldığı iftar yemeği öncesinde masaları tek tek dolaşarak Termelilerle selamlaştı.

TÜRKİYE YÜZYILI 31 MART'TA BAŞLIYOR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz'ın da katıldığı iftar programında konuşan  AK Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul kalabalığı ‘muhteşem’ olarak değerlenirdi ve "İşte Terme, işte meydan, işte Cumhur ittifakı" diyerek 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı yolculuğunu başlatacaklarını söyledi. Terme'yi hak ettiği yere getirmek için bu yolda el ele, uyum içerisinde emin adımlarla yürüyeceklerini belirten Şenol Kul, "Ben bu muhteşem kalabalığı gördükten sonra artık inandığımız bu yolda beraberce hedefimize ulaşacağımızdan hiçbir kuşkum kalmadı" dedi.

TERME'DEN YÜKSEK OY BEKLİYORUZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz da konuşmasında, pazar günü yapılacak seçimlerde Samsun’un  ilçeleri arasında en yüksek oy oranını Terme’den beklediklerini belirterek, “O dayanışmanın güzelliğini ben burada görüyorum” ifadelerini kullandı.

ESER VE HİZMET SİYASETİYLE TARİH YAZACAĞIZ

İftar programından sonra vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Şenol Kul, ilçeyi eser ve hizmet siyaseti ile çehresini değiştirerek tarih yazacaklarını söyledi. Terme'yi Türkiye Yüzyılı'nda en çok hizmet alan belediye yapacaklarını belirten Şenol Kul, "Terme'miz için artık kabuğunu kırma vakti geldi. Biz ortaya koyacağımız eserlerle, gerçek belediyecilik hizmeti ile hayalleri gerçeğe dönüştüreceğiz. Terme'yi daha ileri hedeflere ulaştırmak için çok çalışacağız" dedi. Şenol Kul, ilçede, 'insan öncelikli, hizmet odaklı yerel yönetim' anlayışıyla  hareket edeceklerini, hizmet kalitesinin ise  sürekli geliştirileceğini de sözlerine ekledi.

AdminAdmin