SİYASET
Giriş Tarihi : 25-02-2024 14:16

"Terme'de 'Yol ve Su' Sorun Olmaktan Çıkarılacak"

AK Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul, kırsal mahallelere yaptığı ziyarette ilçe genelinde yol, su gibi temel altyapı sorunların kesinlikle çözüleceğini söyledi. Böyle bir sorunun bu çağda olmaması gerektiğini belirten Kul, "Planlı ve programlı şekilde çalışarak bu sorunları ortadan kaldıracağız" dedi.

Samsun'un Terme ilçesi AK Parti Belediye Başkan adayı Şenol Kul, yasa ile köy statüsü değişen Ambartepe, Örencik, İlimdağı, Kesikkaya, Kocamanbaşı, Evci, Çamlıca, Akçaykaracalı, Oğuzlu, Mescitli, Şeyhli ve Direkli Mahalle sakinleriyle buluştu.

ALT YAPI EKSİKLİKLERİ GİDERİLECEK

Muhtar ve vatandaşların dile getirdiği sorunları dinleyerek taleplerini alan Şenol Kul, bazı kırsal mahallelerde yol, su gibi alt yapı eksiklikleri olduğunu belirterek, "Önceki belediye başkanlığım dönemimde kısmen de olsa bu sorunları en aza indirmiştik. Aday adaylığım sürecinde ve şimdi de AK Parti'nin Belediye Başkan adayı olarak daha önce de ifade ettiğim gibi artık bu çağda böyle sorunların olmaması gerekiyor. Göreve geldiğimizde altyapı eksikliklerin giderilmesi ve tamamlanmasına yönelik planlı ve programlı şekilde çalışacağımızın bilinmesini istiyorum. Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü'nün yanı sıra Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ile de istişareler yaparak gereken her türlü adımı atacağız. Terme genelinde 'yol ve su' konusu sorun olmaktan çıkarılacak. Vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmek ve memnuniyetini arttırmak için çok ama çalışacağız" dedi.

HALKIN İHTİYAÇLARINA DUYARLI OLACAĞIZ

AK Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul, çevre, temizlik, park, yeşil alanlar, kültür-sanat, turizm, sosyal hizmet, mesleki beceri kazandırma kursları gibi hizmetlerin yanı sıra gençlere yönelik projelerin de hayata geçirileceğini, halkın ihtiyaç ve isteklerine duyarlı olacaklarını da ifade etti.

YOLUMUZ UZUN, İŞİMİZ ÇOK

Bu arada yoğun geçen seçim çalışmaları kapsamında AK Parti İlçe Başkan İsa Baş, MHP İlçe Başkanı Ercan Kaya ve Cumhur İttifakı meclis üyeleri adaylarının katılımı ile düzenlenen "Birlik ve Beraberlik” programına da katılan Şenol Kul, "Hep birlikte daha çok çalışacağız, daha çok yorulacağız, gönüllere gireceğiz, yüreklerde daha çok yer edineceğiz. Yolumuz uzun, işimiz çok" dedi. Kul, Terme Devlet Hastanesi'nde hasta ve hasta yakınlarını da ziyaret ederek "Geçmiş olsun" dileğinde bulunurken, bazı işletmelerin açılışlarını da gerçekleştirdi.

AdminAdmin