SİYASET
Giriş Tarihi : 04-01-2024 17:48

"Terme'de Vatandaşımızın Yaşam Standardı Artırılacak"

AK Parti Terme Belediye Başkan aday adayı Şenol Kul, Terme'de topyekün kalkınmayı ve hemşehrilerinin yaşam standardını artırmayı hedefleyen yenilikçi projelerin hayata geçirileceğini söyledi.

Samsun'un AK Parti Terme Belediye Başkan aday adayı Şenol Kul, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla bir araya gelen Şenol Kul, kentte topyekün bir kalkınma ve iyileştirme hamlesinin başlatılacağını, hemşehrilerinin yaşam standartlarını yenilikçi projelerle artıracaklarını açıkladı.

Terme'yi daha huzurlu ve yaşanabilir bir kent hale getirmek için yol haritalarının hazır olduğunu belirten Şenol Kul, halkın teveccühü ile başkanlığa seçilmesi halinde bu konuda kapsamlı bir çalışma yapılacağını vurguladı. imar, su, kanalizasyon, ulaşım, kentsel altyapı, çevre,  temizlik, itfaiye, kurtarma, şehir içi trafik, ağaçlandırma, park ve yeşil alanlar, konut, kültür, sanat, turizm, tanıtım ve spor gibi insan odaklı projelerle şehrin  gelişimine yönelik atılımların gerçekleştirileceğini ifade eden Şenol Kul, halkın istek ve beklentilerine uygun projelerin üretileceğini de söyledi.

Terme'nin 82 mahallesinde her vatandaşın hayatına dokunacak şekilde hizmetlerin getirileceğini ve bugünün işini yarına bırakmayacak şekilde çalışılacağını da ifade eden Şenol Kul, "Tüm mahallelerimizi sorunsuz hale getirmek en öncelikli hedeflerimiz arasında yer alacak" dedi. Kul, tüm kesimleri ilgilendiren konularda sosyal politikanın temel amacı olan toplumsal refahın artırılmasına yönelik adımların atılacağını da sözlerine ekledi.

AdminAdmin