SAMSUN HABER
Giriş Tarihi : 05-12-2023 17:28

Uzman Psikologlardan Kadınlara Özel Bilgilendirme Çalışması

Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne ait Samsun Aile Danışma ve Eğitim Merkezi’nde görevli uzman psikologların katılımıyla düzenlenen programlarda kadınlara ‘kaygı ve baş etme yöntemleri, teknoloji bağımlılığı, aile içi ilişkiler’ gibi konularda bilgi veriliyor.

Uzman Psikologlardan Kadınlara Özel Bilgilendirme Çalışması

Samsun Büyükşehir Belediyesi kentin dört bir yanında hayata geçirdiği dev bütçeli yatırımların yanı sıra sosyal belediyecilik alanında da önemli çalışmalar gerçekleştiriyor. Kadın, Aile ve Toplum Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Samsun Aile Danışma ve Eğitim Merkezi’nde görevli ekipler tarafından kadınlara yönelik olarak özel bilgilendirme programları düzenleniyor. Aile Yaşam Merkezlerinde gerçekleştirilen programlarda kadınlara görevli uzman psikologlar tarafından ‘Kaygı ve Baş Etme Yöntemleri, Teknoloji Bağımlılığı, Aile İçi İlişkiler’ gibi konularda bilgi veriliyor.

Yapılan çalışma ile ilgili bilgi veren Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Kadın, Aile ve Toplum Hizmetleri Şube Müdürü Bekir Söylemez, “Kadınlara yönelik bu tür bilgilendirme çalışmalarını çok önemsiyoruz. Aile Yaşam Merkezlerimizde halka açık olarak gerçekleştirilen bilgilendirme programları oldukça ilgi görüyor. Bu programlar aracılığıyla aile içi iletişim, sosyal bilinçlenme gibi konularda toplumsal farkındalık oluşturulmasını amaçlıyoruz. Etkinliklerimiz belirli periyotlarla belirlenen konularda yapılmaya devam edecek” dedi.
 

AdminAdmin