İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 08-09-2023 16:38

“Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Hayırlı Olsun”

Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, yeni eğitim-öğretim yılının okul yöneticilerine, öğretmenlere ve öğrencilere hayırlı uğurlu olmasını diledi.

“Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Hayırlı Olsun”

Çarşamba ilçesinde tüm okullarda eğitim-öğretim için hazırlıklarını tamamladıklarını dile getiren Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, “Yaz tatili boyunca ilk ve ortaöğretim öğrencilerimizin rahat bir ortamda eğitim görmesi adına çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Pazartesi günü itibariyle uyum haftası ile alakalı olarak okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencilerimiz eğitimlerine başladı. Bu Pazartesi günü itibariyle de tüm öğrencilerimiz eğitim-öğretimine başlayacak. Bununla alakalı olarak yaz sezonu boyunca okul idarelerimiz ve öğretmenlerimiz ile birlikte tüm çalışmalarımızı Çarşamba Belediyemizin desteği ile yaptık ve şu an tüm okullarımız eğitim-öğretime hazır. Öğretmenlerimiz de çocukları ile buluşmak için sabırsızlanıyor. İnşallah hep birlikte öğrencilerimizin il seviyesinde başarılı olduğu bir yıl geçireceğiz” şeklinde konuştu.

Çarşamba ilçesinde toplam 101 okulda eğitim-öğretim verildiğine dikkat çeken Milli Eğitim Müdürü Özdemir sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Çarşamba ilçemizde okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim olarak devlet ve özel teşebbüs olarak 101 okulumuzda toplam 24 bin 989 öğrencimiz eğitim-öğretime başlayacak ve idareler hariç bin 900 öğretmenimiz çocuklarımıza eğitim vererek gelecekleri için hazırlayacaklar. Ayrıca tüm çocuklarımızın güvenliği için tüm okullarımızda güvenlik unsurları da mevcut. Biz Çarşamba ilçesi olarak çocuklarımızın eğitim olarak Samsun’da en iyi seviyede olması adına bugüne kadar mücadele ettik ve başarılar elde ettik ve bundan sonra da aynı kararlıkla çalışmalarımız devam edecek. Tüm eğitim camiasına güzel bir yıl olmasını diliyoruz.”

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin