İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 13-05-2023 14:20

Çarşamba Trafikten Eğitimlerle Alakalı Video

Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği tarafından Trafik Haftası nedeniyle yapılan çalışmalarla alakalı olarak bir video yayınlandı.

Çarşamba Trafikten Eğitimlerle Alakalı Video

Trafikte her yıl daha iyiye mottosu altında vatandaşlarımıza doğru trafik kültürünü aşılayarak trafik kazalarının önlenmesi için sürekli eğitim ve bilgilendirme çalışmaları yapılmaktadır.

6-12 Mayıs Trafik Haftası nedeniyle Çarşamba Trafik Büro Amirliği tarafından; çocuk trafik parkuru eğitimleri, okullardaki öğrencilere verilen eğitimler ve öğrenci servisi, otobüs ve taksi sürücüleri ile vatandaşlar bilgilendirilerek kutlandı. Hafta boyunca yapılan çalışmalarda "Bu yolda sana çok güveniyoruz" mottosu ile sürücü ve yolcuların araç içerisinde yolculuk esnasında özellikle emniyet kemerlerini takmaları konusuna vurgu yapılarak emniyet kemerinin kaza sonrası yaralanmaları büyük ölçüde azalttığı gerçeği üzerinde durularak hafta geneli yapılan uygulamalar video ile trafikte yer alan her bir birey için uyarıcı mahiyette paylaşıldı.

Diğer yandan özellikle motokuryelerin çok sayıda kazaya karıştığına dikkat çekilerek  motosiklet kullanan sürücülerin bu konuda daha dikkatli ve duyarlı olmaları mesajı verilerek bu husustaki  çalışmaların yapılacağı bilgisi verildi.

AdminAdmin