SİYASET
Giriş Tarihi : 23-01-2024 10:52

“İnsanlarımızın Şehirlerde Mutlu Olmasını Sağlayacağız”

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Bafra’da konuştu. SBB Başkan Adayı Halit Doğan, “Bafra’yı, Bafralı hemşehrilerimizden dinledik. Dinlemek bizim yola çıkış noktamız. Samsun’umuza hep birlikte, birbirimizi dinleyerek hizmet edeceğiz” dedi.

“İnsanlarımızın Şehirlerde Mutlu Olmasını Sağlayacağız”

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Bafra’da vatandaşlar, sivil toplum kuruluşları, AK Parti, MHP teşkilatları ve muhtarlarla buluştu. SBB Başkan Adayı Halit Doğan’a ziyaretlerinde; AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve ilçe teşkilatları eşlik etti.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Bafra’da gerçekleştirdiği ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinlemeyi ihmal etmedi. SBB Başkan Adayı Doğan, “Samsun’umuza hep birlikte hizmet edeceğiz” dedi.

“Önce Samsun, önce memleket, önce insan”

SBB Başkan Adayı Halit Doğan, “ Milletvekilimiz Sayın Orhan Kırcalı, AK Parti İl Başkanımız Sayın Mehmet Köse, MHP İl Başkanımız Sayın Burhan Mucur ile birlikte kıymetli yol arkadaşlarımızla birlikte; Cumhur İttifakımızın kıymetli üyeleri, parti teşkilatlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, muhtarlarımız ve hemşehrilerimizle bir araya geldik. Hazırız, kararlıyız diyerek çıktığımız hizmet yolunda; Samsun’umuzu, tüm hemşehrilerimizi dinleyerek, Samsun halkının fikirlerini dikkate alarak daha da ileriye taşımaya kararlıyız. Önce Samsun, önce memleket, önce insan şiarıyla çıktık yola. Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin takdirleriyle; Samsun’umuzda rekor oy almak, Samsun’umuza hizmet etmek için sahadayız. Samsun’umuz için, Bafra’mız için hep birlikte çalışacağız. Bafra’mız ovası ve tarımsal faaliyeti ile çok yüksek potansiyeli olan bir ilçe. Kapıkapaya Fest gibi herkesin zihnine işlemiş bu festivali çok önemli buluyorum.  Bafra’mız doğal güzellikleri, Kızılırmak Kuş Cenneti ile turizmin merkezi olabilecek bir yer. İnşallah bu potansiyeli daha da ortaya çıkaracağız ” diye konuştu.

“Samsun’umuz bizden ne bekliyor anlayışıyla hareket ediyoruz”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “Bafra’mızda STK’larımız, hemşehrilerimizle bir araya gelerek Bafra’mızı bir kez daha onlardan dinledik. Dinlemek bizim yola çıkış noktamız. Önce dinleyecek, anlayacak; Samsun’umuza tüm hemşerilerimizle birlikte hizmet edeceğiz. Biz ne istiyoruz değil, hemşehrilerimiz bizden ne istiyor; Samsun’umuz bizden ne bekliyor anlayışıyla hareket ediyoruz. İnsanımızı merkeze alarak, vatandaşlarımız bizden ne bekliyor önce onu istişare ederek yola koyuluyoruz.  İnşallah birbirimize sahip çıkarak, şehrimize de sahip çıkacağız. Başka bir Samsun yok. Bu bilinçle hareket etmeli, tüm güzelliklerimizi kucaklamalıyız. Samsun’umuz 17 ilçesinin tamamıyla birçok kültürel, doğal ve tarihsel güzellikleri içerisinde barındıra bir şehir. İnşallah hemşehrilerimizle bir araya gelerek Samsun’umuzu daha da ileriye taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin