SAMSUN HABER
Giriş Tarihi : 10-10-2022 21:26

Sanat ve Müzik Camiası Samsun'da Buluştu

Samsundaki Sanat, Müzik ve Siyasetin ünlü isimleri Samsun Fasıl Topluluğunun Atakum'da düzenlediği kokteylde bir araya geldi.

Sanat ve Müzik Camiası Samsun'da Buluştu

Topluluğun seslendirdiği fasıl şarkılarıyla renklenen gecede Samsunun Kültür Sanat hayatı konuşulup tartışıldı.

Kokteylin açılış konuşmasını yapan topluluk başkanı Necla Odacı verdiği basın açıklamasında , “Toplulukta bulunan arkadaşlarımızla, müzik aşkı ile başlayan serüvenimiz, Samsun Fasıl topluluğunda bizleri biraraya getirdi. İddialı bir isme sahip çıkmaya çalışacağız, Samsun Fasıl Topluluğu Samsunumuzun Kültür ve Sanat yaşamında yerini alacak ve marka değerine yükseleceği inancıyla çalışacağız. Daha başlangıçta birçok zorlukla karşılaşmamıza rağmen, yılmadan ilerliyoruz. Bugüne kadar bu zorlu süreci bırakmadan sürdüren arkadaşlarımıza, bu süreçte bizlere yerdım ve desteğini esirgemeyen Atakum Kent Konseyine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

8 Ekim Cumartesi akşamı Atakum Belediyesinin Vedat Türkali Kültür Merkezi'nde düzenlenen kokteyl, çok kısa bir sürede hazırlandığı bildilen Fasıl şarkılarının Şef Suat Ulukol yönetiminde  icrasıyla büyük beğeni alarak  program sona erdi.

AdminAdmin