SİYASET
Giriş Tarihi : 23-03-2024 13:14

Şenol Kul'dan 'Adil Hizmet' Mesajı

Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan adayı Şenol Kul, göreve geldiklerinde  adil ve şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla hareket edeceklerini belirterek, "Hizmette asla ayrım olmayacak" dedi.

Şenol Kul'dan 'Adil Hizmet' Mesajı

AK Parti Belediye Başkan adayı Şenol Kul, seçim çalışmaları kapsamında ilçe merkezindeki esnaf ziyaretlerinin ardından Çay ve Örencik Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Burada Terme genelinde gerçekleştirecekleri projelerı anlatan Şenol Kul, belediye çalışmalarının şeffaf, adil, katılımcı, hesap verebilir, herkese eşit yaklaşan ve hizmet odaklı olacağını vurguladı.

EŞİTLİK İLKESİYLE HAREKET EDİLECEK

Terme'de hizmet bayrağını devraldıktan sonra değişim ve dönüşüm  adımlarının 1 Nisan itibarıyla atılacağını açıklayan AK Parti Belediye Başkan adayı Şenol Kul, "Adil, erişilebilir, şefkatli, sürdürülebilir, kapsayıcı, güçlü ve dinamik belediyecilik ilkeleri ile vatandaşların ihtiyaçların karşılanabilmesi için gerekli alt yapıyı oluşturacaklarını söyledi. Sürekli gelişen ve değişen dünyaya adapte olabilmek adına belediyenin hizmet kalitesini devamlı iyileştireceklerini de vurgulayan Şenol Kul, vatandaşa hizmet götürme konusunda ise, "Asla ayrım olmayacak. Mutlaka eşitlik ilkesi gözetilecek. Hiç bir pozitif yada negatif ayrıma müsaade edilmeyecek" dedi. Kul, E-Belediye hizmetlerinin yaygınlaştırılacağını, oluşturacakları ‘Hizmet Destek Merkezi’ ile vatandaşlara rehberlik yapılarak işlerinin kolaylaştırılacağını da dile getirdi.

TERME GELECEĞE HAZIRLANACAK

Terme'de daha önceki belediye başkanlığı dönemlerinde 10 yıl boyunca Türkiye Belediyeler Birliği'ni Avrupa Birliği'nde temsil ettiğini ve çağdaş belediye yönetimi konusunda tecrübe sahibi olduğuna işaret eden Şenol Kul, bilimsel temele dayalı yöntemlerle ilçeyi ayağa kaldıracaklarını da  belirterek, "Termeli hemşerilerimizle birlikte güç birliği yaparak ilçemizi değişim hamleleriyle daha da  ileriye taşıyacağız" dedi.

AdminAdmin